Půjčovna aut

Jamie Návod

Našli jste návod na PayPal? Teď ještě najít návod jak PayPal využít k dosažení toho po čem toužíte. Mnohdy to znamená najít cestu k vaší finanční nezávislosti. Tou cestou by pro vás mohl být Jamie návod který mne samotného nadchl.
                                                                                
Jamie je kluk z New Yorku a v internetovém podnikání má velký úspěch. Pokud se zapíšete do jeho kurzu a návodu jak vydělat s internetem v jakémkoli oboru nebudete litovat vstupního poplatku.
                                                                                
V návodu Jamie navrhuje jak využít internet k podnikání i s peněženkou PayPal. Pokud vás tedy zajímá jak na to klikněte tady. Jamie se vám představí a vyzve vás k uhrazení poplatku který můžete zaplatit přes PayPal.
                                                                                
Pokud jste tak učinili nic více neplaťte a vyčkejte na email který vám přijde do emailové schránky provázané s PayPal účtem. Otevřete jej a klikněte na link pod nápisem Confirm. Budete zde požádáni o vyplnění jména a emailu pro komunikaci s Jamiem.
                                                                                
Vyplňte tedy tyto údaje a vyčkejte na druhý email který vám přijde do emailu vyplňeného ve formuláři. Klikněte v něm na stejný link a potvrďte jej.
                                                                                
Poté vám Jamie zašle heslo kterým se dostanete k jeho videokurzům. Poslechněte si je pozorně a pokud se budete chtít Jamieho něco zeptat máte také možnost. V rozhraní najdete také f'orum pro diskusi s jinými členy klubu.
New York Time Square