Půjčovna aut
Pay Pal je výborná volba. Trik je v tom že PayPal má cenu zlata protože při placení nemusíte vydávat svá osobní data do rukou neznámému obchodníkovi.
                                                                                      
Tyto informace vydáte pouze společnosti PayPal a ta je považována za velmi seriozní a také největší firmu na převody peněz na světě. Jde o to,že při placení s PayPalem převod provádí společnost sama a vy pokud PayPal účet použijete pouze k nákupu máte jejich služby zdarma.
                                                                                      
Také proto se PayPalu říká internetová peněženka. Zkoušeli jste nakoupit na Amazonu? Nebo na eBayi kde PayPal platí jako nejpoužívanější platidlo. Ten kdo má účet u Ebay a nemá PayPal je považován přinejmenším za podivína.
                                                                                      
Nákup na internetu je opravdu výhodný, protože máme největší výběr a cenu si můžete ověřit rychlostí blesku například v Googlu nebo také eBayi samotném.
                                                                                      
PayPal účet je dobré propojit s takzvanou embosovanou platební kartou, poznáte ji podle nápisů na kartě které jsou jak bych tak řekl hrbolaté.
                                                                                      
Vše probíhá u PayPalu samotného takže nemusíte mít jakoukoli obavu ze zneužití. Jestliže tedy máte zájem a klíče ku dveřím celého světa vám nezní jako věc zcela k zahození můžeme začít. PAYPAL NÁVOD.