Půjčovna aut

Paypal a Česká Spořitelna

Ideální kombinací pro propojení banky a PayPalu je Česká Spořitelna.
                                                                                     
Tato banka s PayPalem spolupracuje velmi dobře a nabízí spoustu výhod které si s ním rozumí. Jednou z nich je možnost zaslat platbu přímo z bankomatu České Spořitelny čímž nevydáváte svá osobní data ani číslo karty z ruky.
                                                                                      
Spořitelna vlastní nejpočetnější síť Bankomatů u nás tak je jistě namístě zvážit tuto možnost. Účet PayPal lze také propojit s ČS embosovanou kartou a takovým způsobem nemusíte držet jakýkoli obnos na vašem PayPal účtu.
                                                                                      
Společnost si vyplacené finance stáhne z vašeho bankovního účtu a to až po transakci kterou provedete např. na Ebayi. Další výhodou u ČS je jejich nová karta Visa Classic kterou lze platit tzv. bezkontaktně. Pro přiblížení mohu říci, že tyto karty fungují s technologií NFC a když s ní budete chtít zaplatit postačí když ji přiložíte k terminálu a transakce se zaůčtuje.
                                                                                      
Tento systém placení se ve světě stává více a více populární a technologie pro bezkontaktní platbu také. ČS v minulém roce spustila svůj program pro mobilní bankovnictví které se NFC také týkají.
                                                                                      
Kromě výhody zaplatit pouze přiblížením mobilu k terminálu budeme mít i možnost sledovat jak si vede stav našeho konta či zaplatit za složenku přímo z vašeho IPhonu.
                                                                                      
Pokud vás zajímá více informací k těmto službám pak je najdete u ČS a pro více informací k PayPalu klikněte ZDE.
Praha Hradčany